Fibo-Trespo våtrumsskiva i badrum

Fibo-Trespo våtrumsskiva ser ut som kakel, marmor, granit och trämönster. Produkten är godkänd enligt Våtrumsnormen och kan monteras snabbt och enkelt, utan krav på membran. Glöm allt jobb med gipsskivor, membran och kakel.

Färdigt badrum

Godkänd

Fibo-Trespo badrumspanel som är godkänd enligt SITAC kan monteras på följande invändiga väggkonstruktioner:

  • Yttre beklädnad (luftad), utegips (vindspärr), träregelverk inklusive 150 mm mineralullisolering.
  • Betong/tegelvägg, 150 mm mineralullisolering
  • Yttre beklädnad (luftad), utegips (vindspärr används inte med skalmur), 150 mm mineralullisolering och 200 mm betongvägg/tegelvägg.

15 års garanti på våtrumsskivorna

  • Vattentäthet Våtrumsskivorna är vattentäta och under förusättning att montage är korrekt utfört.
  • Färgbeständighet Våtrumsskivorna ändrar inte i färg pga. indirekt solljus eller elektriskt ljus.
  • Motstånd mot fläckar Om våtrumsskivorna rengörs enligt anvisningarna dvs. milt rengöringsmedel (utan slipmedel) och vatten

Vårt åtagande gentemot kunden

Vi gör först ett platsbesök och på plats tar vi mått för att kunna beställa korrekt mängd material samt om det önskas samordna arbete såsom mattläggning, rördragning o.dyl.

Därefter bestämmer vi en dag för att starta upp arbetet och i i vårt arbete ingår allt från ev. demontering av befintlig inredning, uppbilning av gammal brunn till montering av våtrumsskivor.

För att underlätta för dig som kund samordnar vi gärna hela arbetet så att du får en faktura istället för en från varje entreprenör. Om du vill och kan nyttja ROT-avdrag är detta inget problem för oss!

Patrik Sjögren AB - Bjuvsleden 12 - 253 56 Mörarp 042-16 22 79